סלטים מזרחיים הכי נמכרים

תמונת המאמר

ל"ג בעומר בתעשייה – חג הסלטים.

ל"ג בעומר הוא חג אהוב במיוחד על יצרני הסלטים, רבים יוצאים לפארקים מדליקים מדורות ולצד הנקניקייה הצלויה ותפו"א על האש אוכלים הרבה חומוס וסלטים.

מפעל המזון "מעדני מיקי" נוסד ב- 1939 על ידי האחים יצחק ומיקי קאופטייל. 

תחילת הדרך הייתה בדירת המגורים המשותפת לשניהם, בחדר אחד התנהל הייצור והחדר השני היה למגורי האחים. 

הסלט הראשון היה סלט ירקות במרגרינה עם חרדל. לימים, התרחב המפעל ובמהלך שנות השבעים נכנסה החברה לתחום שהיה חדש לכולם, תחום "הסלטים המזרחיים", חומוס בעיקר וגם טחינה וחצילים, שהם המוצרים הנמכרים ביותר עד היום.